середу, 22 липня 2009 р.

Кіно ЛЕВ



18–24 липня на терасі Львівського палацу мистецтв на вул. Коперніка відбуватиметься літній кінофестиваль «Лев», який запрошує любителів кіно не тільки на перегляд фільмів, а й на майстер-класи режисерів та продюсерів та обговорення побаченого, – про це сьогодні, 17липня, йшлося на прес-конференції креативного директора кінофестивалю Іренес Валле-Луни, директора фестивалю Кирила Руданського, московської кінорежисерки Аглаї Курносенко та директора Палацу мистецтв Юрія Гнатковського.

За словами Юрія Гнатковського, фестиваль допоможе у реалізації ідеї об’єднання під дахом Палацу мистецтв усіх видів образотворчого мистецтва, фотографії, хореографії та кінематографа. «Це сім днів показу шедеврів світового кіно, творів найвеличніших і найвідоміших режисерів світу: Фелліні, Чапліна, Хічкока та інших. Спеціально для фестивалю ви відкрили кінозал на терасі, вхід до якого буде вільним. Удень тут відбуватимуться майстер-класи та круглі столи, а о 19.00 розпочинатиметься перший сеанс, далі по перерві о 21.30 – другий сеанс. Кінотеатр під відкритим небом працюватиме не тільки на фестивалі, а аж до вересня. Кожного тижня ми плануємо демонструвати тематичні фільми. Згодом буде тиждень аргентинського кіно, французького романтичного кіно, тиждень світової анімації, тиждень комп’ютерної графіки тощо», – сказав Юрій Гнатковський.

Репрезентуючи концепцію кінофестивалю «Лев», Іренес Валле-Луна наголосила на духовності. «Усе, що буде показано впродовж кінотижня, пов’язане із людиною, її внутрішнім світом. Кожен із цих фільмів чималою мірою вплинув на розвиток світового мистецтва у планетарному масштабі та залишив яскравий відбиток в історії кіно. Кожен день фестивалю матиме свою тему, наприклад, перший буде присвячений людині у тоталітарному суспільстві: «451 за Фаренгейтом» Трюффо та «Великий диктатор», – пояснила Іренес Валле-Луна.

Кінорежисер Аглая Курносенко, 40-хвилинний фільм про свободу жінки якої «Юнг Фрау» (дипломна робота ВДІКу) поряд із шедеврами світового кінематографа увійшов до фестивальної програми, провадитиме майстер-класи у палаці Сапіг про вплив засобів візуальної комунікації на підсвідомість. Вона зізналася, що Львів їй дуже сподобався своєю атмосферою, а надто те, як виглядають і вдягаються львівські дівчата. На думку Аглаї Курносенко, фестиваль складуть фільми сильні за енергетикою і змістом. «Мені дуже хочеться поговорити із людьми, які люблять кіно, та про такі злободенні теми як вплив фільмів, телебачення, анімації, відеореклами на сучасну людину. Це розваги, які міцно увійшли в наше життя. Хочеться поговорити про те, як це відбувається. Під час майстер-класу я запропоную творчі вправи для інтерактивності, а також спробую разом із аматорами зняти ігровий ролик», – планує Аглая Курносенко.©

1 коментар:

Анонім сказав...

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]ENTER ON SOFTWARE PORTAL[/url][/color][/size]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFT![/url][/color][/size]

[img]http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4762671/2/istockphoto_4762671-software-box.jpg[/img]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]OEM SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][b]Buy Bidsaspima soft programm Mac OS[/b][/size]
[size=72][b]Online Bidsaspima soft Mac OS[/b][/size]
[size=72][b]Load Bidsaspima software programms on PC[/b][/size]

http://www.google.com/